Szolgáltatások

ITC módszertan

Növelje fejlesztőcsapata hatékonyságát!

Bizonyára Önök is tapasztalták már, hogy a bejövő projektek, ügyféligények hatékony megvalósítása nem könnyű feladat. Az ügyfelek megrendelései, igényei gyakran szezonálisan, egyszerre nagy tömegben érkeznek, amelyet hatékonyan megvalósítani esetenként komoly problémákba ütközhet.

Ezen kíván segíteni az ITC fejlesztési módszertan.

Előfordult már az Ön cégénél, hogy:

-          Az ügyfél szinte lehetetlenül szoros határidőt szab a fejlesztési feladatokra?

-          A termékfejlesztési tervüket gyakran borítják fel az apróbb ügyfél igények?

-          Esetleges új verziók kiadása után jelentős mennyiségű bejelentést kell kezelni, melyek közül természetesen mindegyik sürgős?

-          Megrendelői igényei gyakran változnak, mely Önöknek jelentős többlet ráfordítást okoz?

-          Egyszerre túl sok projektet kell megvalósítani, és a prioritások gyakori változása nehezen tervezhetővé teszi a fejlesztést?

-          Akár hetente többször is át kell gondolni a fejlesztés ütemezését?

Ha a fenti problémák közül akár egy is előfordul már érdemes kapcsolatba lépnie cégünkkel. Az általunk kínált ITC módszertan azon fejlesztő, tanácsadó cégek számára nyújt hatékony megoldást,  melyek dinamikus, innovatív környezetben kell megállják a helyüket úgy, hogy a vevő igényeinek maximális kielégítése mellett kénytelenek ésszerűen gazdálkodni a rendelkezésükre álló korlátozott erőforrásokkal.

Módszertanunk segítségével:

-          Jelentősen növelheti a fejlesztés hatékonyságát, képes lesz egyszerre sok projektet is kézben tartani.

-          Megtanulja hatékonyan priorizálni a fejlesztési feladatait, hogy ne csússzon ki egy fontos határidőből sem.

-          Képessé válik gyorsan módosítani az egyes projektek ütemezését amennyiben szüksége van rá.

 

Kérje ingyenes bemutatónkat!

 

 

Szolgáltatások

1ITC módszertan

A szoftverfejlesztési projektek világában gyakran találkozhatunk olyan komplex projektekkel, amelyek nehézségét nem csak az adja, hogy az ügyféligények a fejlesztés kezdetekor még korántsem határozhatók meg pontosan, hanem projekt korlátozott költségvetése, valamint a szűk határidő is komoly kihívás elé állítja a szállítókat. Az ITC módszertan kitűnő megoldás a problémára. A módszertan az egyes projekteket jól definiált, kezelhető fázisokra bontja. A tervezési és a fejlesztési munka közötti folyamatos visszacsatolások, valamint a minimálisra szűkített dokumentációs igény nagy rugalmasságot ad a fejlesztésnek... 

2Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunk lényege, hogy ügyfeleink részére az igényfelméréstől és a tervezéstől kezdve, a fejlesztésen át a teszteléssel valamint az éles üzembe állítással bezárólag komplex szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani. Igény esetén vállaljuk elavult technológiával készült régi alkalmazásai újraírását korszerű vékony-kliens alkalmazásokra. Kollégáink szaktudása mellett a sikereink záloga, hogy kiemelten fontosnak tartjuk fejlesztési projektjeink határidejének valamint költségkeretének betartását.

3Oktatásszervezés

A vidéki régiókban működő vállalatok szakemberei számára, olyan tematikájú képzések, szemináriumok szervezése, melyek jellemzően budapesti nagyobb konfernciákon elérhetőek.

További információkat a Térségi Üzletfejlesztési és Kommunikációs Iroda weboldalán talál.

www.tersegiiroda.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!!

 

4CRD Client Portal Engine

A CRD Client Portal Engine egy előre definiált szerkezetű portál motor, melyet könnyen és egyszerűen építhetünk be intézményi vagy vállalati weboldalakba. A CRD-Client Portal Engine további hozzáadott értéke, hogy segítségével az ügyfélkapuhoz való csatlakozás gyakorlatilag addicionális fejlesztés nélkül megvalósítható. A rendszer kitesztelten képes a felhasználók azonosítására és viszontazonosítására egyaránt.

A portál nem csak saját felületével használható. Rugalmas felépítésének köszönhetően a design könnyedén áttervezhető, így nem csak az üzleti logika, hanem maga a design tekintetében is beilleszthető más alkalmazásokba.