Szolgáltatások

Egyedi szoftverfejlesztés

Számos vállalat fő tevékenységének támogatásához egyedi fejlesztési megoldásokat vesz igénybe. Fejlesztési és szervezési hátterünkkel reméljük, hogy ebben a mi segítségünket választja.

Valljuk és a gyakorlatban is alkalmazzuk azt az elvet, hogy a célterület igényes feltérképezése, "a szakmába való betanulás" nélkül sikeres termék nem készíthető csupán a legkorszerűbb technológiák felhasználásával.

Egyedi fejlesztéseink első lépéseként a feladat elemzésével a terület megfelelő részletességű megismerését tűzzük ki célként. Így már a specifikáció elkészülte előtt minimalizáljuk annak esélyét, hogy "szakmai" félreértések miatt ne az optimális úton érjük el a közös célt: a jól használható terméket.

Egyedi fejlesztések előnyei:

  • Jól körülhatárolható a fejlesztési projekt határideje és költségkerete, ezáltal.
  • Pontosabb ügyvitelt tesz lehetővé, így növelheti ügyfeleinek elégedettségét.
  • A szoftver alkalmazkodik az ön üzleti folyamatihoz és nem fordítva.
  • Tevékenység specifikált lekérdezéseket készíthet.
  • Üzleti folyamatinak hatékony menedzselésével elősegíti cége fejlődését.

Kinek ajánljuk?

Olyan ügyfeleknek, akik speciális üzletvitellel dolgoznak
és azt dobozos alkalmazásokkal nem lehet tökéletesen támogatni. Ha az ön cége egyedi tevékenységet végez, egyedi folyamatokat kezel, akkor egyedi szoftveralkalmazásra van szüksége.

Akinek egy vállalatirányítási rendszerre történő áttérés költsége túl magas,
de az átlagos dobozos szoftverek funkciói már nem elegendőek a cég méretéhez viszonyítva.

Magyarországi leányvállalatoknak, vagy franchise partnereknek,
ahol bár előírás az anyavállalat vagy franchise központ ügyviteli rendszerét használni, de szükség van olyan szoftverkomponensekre, amelyek speciálisan a magyar vállalat üzleti folyamatait képezik le és a bevitt adatokat képesek automatikusan átadni az anyavállalat ügyviteli rendszerébe.

Minden új és meglévő ügyfelünknek,
akik úgy vélik, hogy egy saját, egyedileg testreszabott program számukra megtérülő beruházás, segítségével hatákonysabb működést, átláthatóbb folyamatokat és nagyobb profitot érhetnek el.

 

 

 

 

Szolgáltatások

1ITC módszertan

A szoftverfejlesztési projektek világában gyakran találkozhatunk olyan komplex projektekkel, amelyek nehézségét nem csak az adja, hogy az ügyféligények a fejlesztés kezdetekor még korántsem határozhatók meg pontosan, hanem projekt korlátozott költségvetése, valamint a szűk határidő is komoly kihívás elé állítja a szállítókat. Az ITC módszertan kitűnő megoldás a problémára. A módszertan az egyes projekteket jól definiált, kezelhető fázisokra bontja. A tervezési és a fejlesztési munka közötti folyamatos visszacsatolások, valamint a minimálisra szűkített dokumentációs igény nagy rugalmasságot ad a fejlesztésnek... 

2Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunk lényege, hogy ügyfeleink részére az igényfelméréstől és a tervezéstől kezdve, a fejlesztésen át a teszteléssel valamint az éles üzembe állítással bezárólag komplex szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani. Igény esetén vállaljuk elavult technológiával készült régi alkalmazásai újraírását korszerű vékony-kliens alkalmazásokra. Kollégáink szaktudása mellett a sikereink záloga, hogy kiemelten fontosnak tartjuk fejlesztési projektjeink határidejének valamint költségkeretének betartását.

3Oktatásszervezés

A vidéki régiókban működő vállalatok szakemberei számára, olyan tematikájú képzések, szemináriumok szervezése, melyek jellemzően budapesti nagyobb konfernciákon elérhetőek.

További információkat a Térségi Üzletfejlesztési és Kommunikációs Iroda weboldalán talál.

www.tersegiiroda.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!!

 

4CRD Client Portal Engine

A CRD Client Portal Engine egy előre definiált szerkezetű portál motor, melyet könnyen és egyszerűen építhetünk be intézményi vagy vállalati weboldalakba. A CRD-Client Portal Engine további hozzáadott értéke, hogy segítségével az ügyfélkapuhoz való csatlakozás gyakorlatilag addicionális fejlesztés nélkül megvalósítható. A rendszer kitesztelten képes a felhasználók azonosítására és viszontazonosítására egyaránt.

A portál nem csak saját felületével használható. Rugalmas felépítésének köszönhetően a design könnyedén áttervezhető, így nem csak az üzleti logika, hanem maga a design tekintetében is beilleszthető más alkalmazásokba.