Referenciák

Kiemelt Referenciák

EASTRON Kft.

MI program modul programozási munkálataiban vettünk részt. A modul emberi beavatkozás nélkül képes optimalizálni az ügyfél-irányítási folyamatot és csökkenteni az ügyfélkiszolgálás időigényét. A modul képes arra, hogy az ügyfeleket fontossági sorrendbe állítsa a felhasználó előre megadott preferenciái alapján (mint például: ügyek bonyolultsága, szükséges ügyintézési idő, előre behívott ügyfél stb.) az egyes ügytípusok bonyolultsága vagy a szükséges ügyintézési idő alapján.

J.B.B.  Számítástechnikai Kft.

Web alapú vékony kliens technológiájú Humán Erőforrás nyilvántartó rendszer programozása. A rendszer képes munkaköri feladatok valamint munkaszerződések kezelésére valamint Cafeteria elemek nyilvántartására.

Webáruház keretrendszer fejlesztési munkálatainak elvégzése. A keretrendszer segítségével könnyedén készíthetők egyedi webáruházak tipikusan kis- és közepes vállalkozások számára.

NETTEAM-DMSone Zrt.

A "Folyamatorientált Dokumentum Menedzsment Rendszer" (FLOWER) üzleti logika programozási munkálataiban jelentős szerepet vállaltunk.

Az elkészült FLOWER termékbe a netTeam-DMSone Zrt. munkatársai beépítették az általunk fejlesztett CRD Client Portal Engine portálmotort.

A "Kontroller ASP Edition kifejelesztésse" projekt adatbázis tervezési munkálatait végeztük valamint részt vettünk a keretprogramozási és felületprogramozási munkálatokban.

WAWONA Internet Kft.

A whosting.hu szerveradmin és ügyfélnyilvántartó háttérfelületének programozási munkálatait végeztük el. A szerveradmin funkciók magába foglalják az online belépési adatok adminisztrálását, file adminisztrációs oldalt (FTP), saját domainek alá tartozó levelezési beállítások kezelését, adatbázis adminisztrációs felületet valamnt a domainek alá tartozó aldomainek és aliasok adminisztrálását és természetesen a siteok statisztikáinka generálását.

 

Szolgáltatások

1ITC módszertan

A szoftverfejlesztési projektek világában gyakran találkozhatunk olyan komplex projektekkel, amelyek nehézségét nem csak az adja, hogy az ügyféligények a fejlesztés kezdetekor még korántsem határozhatók meg pontosan, hanem projekt korlátozott költségvetése, valamint a szűk határidő is komoly kihívás elé állítja a szállítókat. Az ITC módszertan kitűnő megoldás a problémára. A módszertan az egyes projekteket jól definiált, kezelhető fázisokra bontja. A tervezési és a fejlesztési munka közötti folyamatos visszacsatolások, valamint a minimálisra szűkített dokumentációs igény nagy rugalmasságot ad a fejlesztésnek... 

2Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunk lényege, hogy ügyfeleink részére az igényfelméréstől és a tervezéstől kezdve, a fejlesztésen át a teszteléssel valamint az éles üzembe állítással bezárólag komplex szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani. Igény esetén vállaljuk elavult technológiával készült régi alkalmazásai újraírását korszerű vékony-kliens alkalmazásokra. Kollégáink szaktudása mellett a sikereink záloga, hogy kiemelten fontosnak tartjuk fejlesztési projektjeink határidejének valamint költségkeretének betartását.

3Oktatásszervezés

A vidéki régiókban működő vállalatok szakemberei számára, olyan tematikájú képzések, szemináriumok szervezése, melyek jellemzően budapesti nagyobb konfernciákon elérhetőek.

További információkat a Térségi Üzletfejlesztési és Kommunikációs Iroda weboldalán talál.

www.tersegiiroda.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!!

 

4CRD Client Portal Engine

A CRD Client Portal Engine egy előre definiált szerkezetű portál motor, melyet könnyen és egyszerűen építhetünk be intézményi vagy vállalati weboldalakba. A CRD-Client Portal Engine további hozzáadott értéke, hogy segítségével az ügyfélkapuhoz való csatlakozás gyakorlatilag addicionális fejlesztés nélkül megvalósítható. A rendszer kitesztelten képes a felhasználók azonosítására és viszontazonosítására egyaránt.

A portál nem csak saját felületével használható. Rugalmas felépítésének köszönhetően a design könnyedén áttervezhető, így nem csak az üzleti logika, hanem maga a design tekintetében is beilleszthető más alkalmazásokba.